SUDĖTIS: Šviežia triušiena (40 %), dehidratuota triušiena (30 %), žirniai, bulvių baltymai, paukštienos aliejus (8 %), dehidratuotos bulvės, žirnių baltymai, triušio hidrolizatas (3 %), lašišų aliejus (0,8 %), mielės, burokėlių minkštimas, mineralinės medžiagos, vaisiai (obuoliai ir mėlynės), daržovės (pomidorai ir špinatai), morkos, moliūgai, dumbliai, inulinas (FOS), manano oligosacharidas (MOS), rozmarinas, katžolė (1000 mg/kg), petražolės, juka, gliukozaminas, chondroitinas. Iš viso mėsos – 82 %.
MITYBOS ANALIZĖ: žali baltymai (37 %), žali aliejai ir riebalai (20 %), žalia ląsteliena (2,5 %), žali pelenai (7 %), angliavandeniai (21,2 %), kalcis (1,2 %), fosforas (1,1 %), Omega 3 riebalų rūgštys (0,7 %), Omega 6 riebalų rūgštys (3,1 %), magnis (0,1 %), taurinas (1 000 mg/kg), metioninas (1 000). mg/kg). Vitaminas A 20 000 TV/kg, vitaminas D3 1 500 TV/kg, vitaminas E 600 mg/kg, vitaminas C 75 mg/kg, vitaminas B3 (niacinas) 90 mg/kg, geležis 75 mg/kg, jodas 3,5 mg/kg, Varis 10,0 mg/kg, manganas 7,5 mg/kg, cinkas 150 mg/kg, selenas 0,15 mg/kg, taurinas 1000 mg/kg, kačių pipirmėtė 1000 mg/kg, DL-metioninas 1000 mg/kg.
Metabolizuojama energija: 4.200 kcal/kg.